Scholentour maandag 31 oktober op bezoek!

Maandag 31 oktober vindt de scholentour plaats. Dit is een tour langs verschillende basisscholen in de Indische Buurt:

• De Waaier
  • As Siddieq
  • De Kraal
  • Flevopark
  • J.P. Coen
  • Valentijnschool

Ouders komen langs om de sfeer te proeven en kennis te maken met de leerkrachten, kinderen, directie en ouders. Natuurlijk is de voltallige directie erbij: Sylvie van den Akker, Jannie Tuin en Mustapha Khaddari. Namens de ouders zijn Nancy de Rooij, Gadija Wijngaard (OR) en Elsbeth ten Kate (MR) aanwezig om vragen te beantwoorden.

We verwachten de ouders rond 12.30u en hebben een leuk programma in petto!
Jana en Nassim uit groep 5 ontvangen de ouders bij de deur en nemen hen mee naar de aula. Groep 1/2A en juf Gerda zingen daar het gezelschap toe. Daarna heet directeur Sylvie van de Akker de ouders welkom en vertellen de Coenouders iets over waarom zij voor Coen kozen en wat dat in praktijk betekent (je komt elkaar overal tegen! :). De bezoekers gaan dan kort de klassen langs en kunnen natuurlijk al hun vragen stellen. Bij weggaan staat een goed gevulde Coentas klaar. Dat moet wel nieuwe inschrijvingen van kinderen en ouders opleveren!