Ouders zijn belangrijk voor JP Coen

Onze school hecht groot belang aan contact met ouders. We maken de school immers sámen: kinderen, ouders en leerkrachten.

Aan het begin van het schooljaar vragen we alle ouders daarom: “Wat kun jij doen voor de Coen?” Want alle ouders kunnen wel íets betekenen voor de klas van hun kind(eren) en/of de school. Of u slechts enkele uurtjes per schooljaar of juist een dagdeel per week hebt!

Ouders zijn onmisbaar bij allerlei schoolactiviteiten!
Zoals bijvoorbeeld:

• Leesouder
  • Voorleesontbijt
  • Gedichtendag
  • Coen is jarig
  • Ouders ontmoeten Ouders
  • De Straatspeeldag (Balistraat)
  • Sportdag
  • De Avondvierdaagse
  • Educatieve uitstapjes voor alle groepen
  • Artisbezoek
  • Kunstschooldag
  • Schoolreisjes
  • Uitgave Coenkrant voor de buurt
  • Boerderijeducatie en overige NME activiteiten (Natuur en Milieu Educatie)

Daarnaast zijn er twee commissies waarin ouders ook participeren: de Ouderraad (OR) en Medezeggenschapsraad (MR).

Meer ontdekken?
Kijk voor meer bij Nieuws voor ouders op deze website, waaronder de ‘Ouders ontmoeten Ouders’-avonden en de Facebook Community!
En geef rechts je mailadres door om de nieuwsbrief van de JP Coenschool ook via mail te ontvangen!