Even voorstellen: directie

Sylvie vd Akker
_unknown_725022Mijn naam is Sylvie van den Akker en ik ben de directeur van de J.P. Coenschool.
Ik ben in 1979 begonnen in de Indische buurt op een toen nog kleuterschool als kleuterjuf. Vervolgens ben ik leerkracht geweest in verschillende basisschoolgroepen. In 1997 werd ik directeur op een basisschool en in 1998 kwam ik op de J.P. Coenschool werken als directeur. Ik werk graag met kinderen en volwassenen in een multiculturele wijk.
Ik vind mijn baan als schooldirecteur erg leuk. Er is geen dag hetzelfde. Mijn werk is erg afwisselend. Van het ontwikkelen van schoolbeleid naar het voeren van gesprekken met ouders, met teamleden en met kinderen. Een kind opvangen dat verdrietig is of s’ochtends bij de deur staan en de kinderen en de ouders begroeten. Ik geniet van de positieve ontwikkelingen van kinderen, ouders en leerkrachten. Naast mijn functie op school ben ik ook assessor. Ik neem ontwikkelingsassessments af bij leerkrachten van andere scholen. Zo kom ik op veel verschillende scholen en doe ik ook nieuwe inspiratie op.
Ik ben zeer geïnteresseerd in mensen, cultuur maar ook in natuur. Zo heb ik een tuin en vind het heerlijk om te tuinieren . Lezen doe ik ook graag.
Ik heb voor het onderwijs gekozen omdat ik kinderen altijd al leuk heb gevonden en de school een belangrijke plek is voor kinderen waar zij zich prettig en veilig moeten kunnen voelen en waar zij zich goed kunnen ontwikkelen, ieder naar beste vermogen.

Mustapha Khaddari
foto mustaphaMij naam is Mustapha Khaddari. Ik ben adjunct directeur en locatieleider op de J.P.Coenschool, locatie Balistraat. Ook ben ik voorzitter van “Klassiek Rondom de Klas”, een project van buurtbewoners, ouders en vrienden die vrijwillige muzieklessen geven. In mijn vrije tijd ga ik het liefst reizen, lezen of voetballen.

Jannie Tuin
jannieIk ben Jannie Tuin en ben (parttime)adjunct directeur sinds 1999. Ik werk al heel lang en met veel plezier op onze school en heb allerlei verschillende functies bekleed. Ik vind het mooi om te zien hoe goed onze school aan het mengen is en wij echt een afspiegeling van de buurt gaan worden. Ik houd erg van de natuur, wandelen, fietsen en lezen.