Coen trakteert: 39 bijzondere traktatie-ideeën

Op 28 september 2012 werd Coen alweer 101 jaar! En wie jarig is trakteert. Op de Coenschool trakteren we gezond. Om te laten zien dat dat helemaal niet zo ingewikkeld is, maakten we met kinderen en leerkrachten Coen trakteert!
CT_inhoud_groot

Coen trakteert! is de opvolger van het prachtige Coen kookt!, het kookboek dat in 2011 uitkwam bij onze school, een gezellig gemengde buurtschool in de Amsterdamse Indische Buurt.

Coen trakteert! is gemaakt door de kinderen en leerkrachten van de J.P. Coenschool. We besteden op school veel aandacht aan voeding en gezond leven en daarbij konden ‘tips voor gezond trakteren op de verjaardag’ natuurlijk niet ontbreken.

Voorjaar 2011 organiseerden we voor onze ouders de ‘TraktatieTentoonstellingen’: mooi versierde tafels met daarop de prachtigste schalen en dienbladen, vol met heerlijke, gezonde traktaties. Alles gemaakt door de kinderen.

En nu is er ook dit boekje. We hebben het gemaakt omdat we graag vaak samen feest vieren. En daar hoort uitdelen en genieten van iets lekkers natuurlijk bij!
Voor de ouders van onze school maar ook voor álle andere ouders die graag gezond trakteren en in alle drukte wel wat inspiratie kunnen gebruiken!

Bestellen?

Coen trakteert! is te bestellen door € 12.50 (dat is inclusief verzendkosten) over te maken op rekeningnummer: 241 77 76 van Stichting Ouders van Coen te Amsterdam. Onder vermelding van: ‘Coen trakteert!’ en natuurlijk je naam en adres!