Coen Kookt

Coen kookt is het eerste boek de Ouders van Coen en staat vol met verhalen en recepten van een buurtschool… de JP Coenschool!

coen-kookt_coverHet boek over eten met schoolgaande kinderen voor de grootstedelijke ouder van nu. Met recepten, verhalen en tips over eten met schoolgaande kinderen. Behalve recepten in Coen kookt dus ook verhalen over koken met en voor je kinderen. Verhalen over soep maken met je kleuter die het zout vasthoudt of ‘nee geen kinderen in de keuken!.’ Herinneringen aan taart bakkende oma’s en aan faliekante mislukkingen, zoals de traktatie die niemand lustte.

Dat alles gelardeerd met interessante weetjes en handige tips. Over omgaan met kleine groenteweigeraars bijvoorbeeld of waarvoor je die zakken tchicha uit de Marokkaanse winkel nou eigenlijk gebruikt.

De recepten komen van ouders met allerlei achtergronden. Het lijkt vaker gedaan, maar Coen kookt is anders. Hierin geen couscousrecept van Fatima en een stamppotrecept van Liesbeth, want laten we eerlijk zijn. Wie kookt er nou nog precies zoals zijn ouders? Iedereen haalt recepten van internet en krijgt tips van vriendinnen. En door de weeks improviseert iedere ouder in een race tegen de klok om op tijd en zonder al teveel gezeur wat fatsoenlijks op tafel te zetten. Dáárover gaat Coen kookt.

Bestellen?
Coen kookt! is te bestellen door € 15.50 (dat is inclusief verzendkosten) over te maken op rekeningnummer: 241 77 76 van Stichting Ouders van Coen te Amsterdam. Onder vermelding van je adres en ‘Coen Kookt!’